Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vzdělávání na dálku

Aktuální informace o výuce na dálku

Vážení rodiče,

už dva týdny probíhá on–line výuka. Vše jsme stihli připravit již 11.3.2020 a každý učitel si k vám našel "cestu". Vedení školy průběžně toto vzdělávání na dálku kontroluje.

Výuka v současné době probíhá přes Bakaláře /2.st./, mailem, užíváme Skype, Google Classroom, Webex, WhatsApp, videokonferenci, soukromé individuální konzultace, webové stránky třídy.

Můžeme s žáky (i rodiči) komunikovat a pomáhat jim se samostudiem v této nelehké době. Pevně věříme, že se nám už všem podařilo se úspěšně připojit, odstranit všechny problémy s hesly a eliminovat všechny nejasnosti týkající se vkládání či odesílání prací.

Všichni učitelé jsou vašim dětem nápomocni, jsou s nimi denně v kontaktu, i když bohužel jen na dálku. Uvědomujeme si, jak obtížné je vyučování doma, zvlášť pokud stále pracujete nebo máte home office. Proto jsme vám chtěli touto cestou poděkovat a ubezpečit vás, že jsme připraveni vám i dětem s čímkoliv pomoci. Děkujeme i za vaše zpětné vazby, díky kterým můžeme neustále upravovat způsoby výuky na dálku tak, aby byla nejen pro děti, ale i pro vás co nejlépe zvládnutelná.

V případě nejasností či problémů s Bakaláři nebo jinými výukovými nástroji (Google Classroom, Skype, Padlet, Socrative) kontaktujte směle přímo učitele daných předmětů, své třídní učitele, ale i kohokoliv z vedení školy.

V návaznosti na Usnesení č. 194 o vyhlášení nouzového stavu jsme zrušili školy v přírodě a spolu s agenturami hledáme vhodný termín pro možný přesun na příští školní rok.

Věřím, že vše zvládneme a co nejdříve se budeme moci vrátit do školy a k běžnému způsobu života.

VAŠE ZÁKLADNÍ ŠKOLA FRYČOVICKÁ

 

 

Kontakty - škola

+420 266 722 600
Fryčovická 462, 199 00 Praha 9 - Letňany
skola@zsfrycovicka.cz